Logoanim

A Struktura Instruments Kft. múltjáról

Logoanim

A STRUKTURA Instruments Kft. (elődcégei: KGISZSZI, STRUKTURA Szervezési Vállalat, STRUKTURA Műszer Kft.) 1970 óta fejleszt, gyárt és forgalmaz pszichológiai műszereket, vizsgáló eszközöket. A műszergyártást Magyarországon majd négy évtizede a KG ISZSZI keretein belül Romhányi Sándor indította el. A rendszerváltástól STRUKTURA Műszer Kft. néven folytatta a megkezdett utat, és a közel száz kifejlesztett vizsgáló eszközzel belföldi-külföldi partnerei körében osztatlan elismerést szerzett. A STRUKTURA Instruments Kft. neves elődjei útját folytatva, a hazai műszergyártás és fejlesztés elkötelezettjeként végzi tevékenységét.

regi1
Régi gép a hetvenes évekből

Műszereink mind a belföldi, mind a külföldi piacokon egyöntetű elismerést vívtak ki műszaki színvonalukkal, megbízhatóságukkal, formatervezett, esztétikus külső megjelenésükkel és számos, külföldi nívódíjat is elnyertek, így az elmúlt több mint három évtized alatt a STRUKTÚRA, márkanévvé vált.

Számos európai ország mellett, több alkalommal vettünk részt szakmai kiállításokon Moszkvában is. Három évtizede rendszeresen exportálunk a román piacra, szállítottunk műszereket szinte valamennyi szomszédos országba, de a világ más országaiba is, mint például a University of Calcutta, a University of Johannesburg, az Iráni Néphadsereg, vagy a Zentralinstitut Für Arbeitsmedizin Berlin intézmények részére.

regi1
Vizsgálat közben

Magyarországon a gazdaság, az oktatás, az egészségügy, a hadsereg és az államigazgatás szinte minden fontosabb intézményében megtalálhatók a STRUKTURA által gyártott eszközök. Így az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon, a Budapesti Rendőrfőkapitányságon, a Magyar Honvédség köreiben, a budapesti Semmelweis Egyetem Testnevelési- és Sporttudományi Karán, a Volán Zrt.-nél. De olyan tudományos-ismeretterjesztő szórakoztató központok is érdeklődtek műszereink iránt, illetve használják azokat, mint a Csodák Palotája Budapesten vagy a FUTURA Mosonmagyaróváron.

regi1
Régi CDT-2 model

Fontosabb belföldi referenciáink:

RULogoanim