logo

Cégünk szolgáltatásairól


symbol

A berendezések és a hozzájuk tartozó pszichológiai szoftverek szállítása

A megrendeléskor egyeztetett határidőre legtöbb esetben személyesen szállítjuk el a műszereket, mivel a betanítást is cégünk erre kijelölt szakemberei végzik.

logo

Részletes használati útmutatók az egyes eszközökhöz

symbol

A műszerek összetettségét és sokrétűségét figyelembe véve termékeinkhez részletes használati útmutatót mellékelünk. Ebben az adott műszer specifikumai (rendeltetés, felépítés, használatmód, üzemmódok stb.) mellett megtalálhatók a kapcsolódó tudományterület elméleti alapjai, illetve minden egyes műszerhez egy adott kiértékelési javaslat és standard adatokat tartalmazó táblázatok, statisztikák.

logo
symbol

A műszerek üzembe helyezése

Bár bízunk ügyfeleinkben, de készéggel vállaljuk a szállításon túl a műszerek hálózatba kötését, illetve összerakását, valamint a műszerekkel kapcsolatban felmerülő problémák, feladatok megoldását.

logo

A műszerek használatának betanítása a felhasználó(k)nak

symbol

Habár, mint már írtuk, a műszerekhez speciális útmutatókat mellékelünk, ám cégünk szakemberei készséggel állnak leendő vásárlóink rendelkezésére az eszközök tüzetesebb ismertetése végett. Ez az adott eszköz főbb funkcióinak bemutatását, a felmerülő kérdések megválaszolását, illetve esetlegesen mélyebb, de a műszerekhez kapcsolódó elméleti megalapozást jelent. A betanítást ügyfeleink kérésére a műszerátadástól eltérő időpontban is vállaljuk!

logo
symbol

Szaktanácsadás

Válaszolunk ügyfeleink kérdéseire, melyek a műszerek felhasználásával, alkalmazásával kapcsolatosak. Érdeklődés esetén javaslatot teszünk, melyik eszközt érdemes választani, milyen célra érdemes vásárolni, hol alkalmazható optimálisan stb.

logo

Szerviz és karbantartás

symbol

Az átadáskor meghatározott garanciális keretek közt, illetve azon túl is vállalunk javítást, és kívánság szerint egyéb karbantartást. Azaz a műszer átadása után is állunk tisztelt ügyfeleink szíves rendelkezésére. Vállaljuk a garanciális és garancián túli gyors hibaelhárítást, szerződéses szerviz- és karbantartási szolgáltatást kínálunk, hosszú távú alkatrész utánpótlást biztosítunk.


Továbbá tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy bár a műszerekhez szorosan kapcsolódó pszichológiai teszteket (például RAVEN-teszt, Pauli-féle teszt, Stroop információfeldolgozási szenzomotoros teszt, Páros-páratlan osztályozási teszt stb.) közvetlenül nem árusítunk, de kérésre módunkban áll ezeket beszerezni.

logo