Pszichofiziológiai vizsgáló műszerek és relaxációs eszközök

A képekre kattintva megtekintheti a termék bővebb leírását!

A feltüntetett nettó árak magukban foglalják a használati útmutatót, pszichológiai módszertant, normákat, szállítást, helyszíni üzembe helyezést és kezelési betanítást, szakmai tanácsadást és 2 éves garanciát.

A "*" jelzésű vizsgálóeszközök az általános célú munkapszichológiai felhasználási lehetőségek mellett, megfelelnek a 41/2004. (IV. 7.) GKM rendeletben meghatározott, a közúti közlekedésben hivatásszerűen résztvevők előzetes és időszakos pályaalkalmassági vizsgálatára előírt követelményeknek, továbbá alkalmasak a 24/2002. BM-IM-MeHVM együttes rendeletben meghatározott rendvédelmi és büntetés-végrehajtási szervek hivatásos állományának, az iskoláik tanulóinak, és hallgatóinak közúti járművezetői és a megkülönböztető jelzést használó szolgálati gépjármű vezetéséhez szükséges pszichológiai alkalmasság, előzetes és időszakos elbírálásához.

Érvényes: 2021. szeptember 30-ig.

Megnevezés

Típus

Rövid jellemzés

Nettó ár

Mikromanipulációs tremorméter*​

Tremor
EM-05.27B Statikus és fiziológiás kéz-, kar-, ujjtremor mérésére. Kézremegés, kézbiztonság, idegrendszer általános állapota, fáradtság, gyógyszerhatás, alkoholizálás.

492.000,-Ft

Galvanikus bőrellenállás és pulzusfrekvencia mérő

CST
EM-05.62 Az idegrendszer aktivációs nívójának meghatározása a bőrellenállás változás, illetve pulzusfrekvencia mérésével és regisztrálásával. Kombinált érzékelővel, beépített regisztráló szerkezettel.

595.000,-Ft

Stabilométer M (all-in-one)*

Stabilo
EM-05.47M Saját egyensúly észlelése, a testtartás komplex teljesítménye, állás- biztonság, egyensúlytartási korrekció és képesség. Teljes funkcionalitást biztosító, mobil használatra is alkalmas, un. minden egyben kialakítású, beépített kiértékelő és adattároló programmal, nyomtató csatlakozási lehetőséggel, LCD kijelzővel.

698.000,-Ft

Mélységlátás vizsgáló

DST
EM-05.87A Térmélység érzékelésének minősége, másodlagos kritériumok kiküszöbölésével.​

455.000,-Ft

Biofeedback készülék

Biofeedback
EM-05.66 Auditív relaxációs gyakorlatokra, tréningezésre.

69.000,-Ft