Pszichofiziológiai vizsgáló műszerek és relaxációs eszközök

A képekre kattintva megtekintheti a termék bővebb leírását!

A feltüntetett nettó árak magukban foglalják a használati útmutatót, pszichológiai módszertant, normákat, szállítást, helyszíni üzembe helyezést és kezelési betanítást, szakmai tanácsadást és 2 éves garanciát.

A "*" jelzésű vizsgálóeszközök az általános célú munkapszichológiai felhasználási lehetőségek mellett, megfelelnek a 41/2004. (IV. 7.) GKM rendeletben meghatározott, a közúti közlekedésben hivatásszerűen résztvevők előzetes és időszakos pályaalkalmassági vizsgálatára előírt követelményeknek, továbbá alkalmasak a 24/2002. BM-IM-MeHVM együttes rendeletben meghatározott rendvédelmi és büntetés-végrehajtási szervek hivatásos állományának, az iskoláik tanulóinak, és hallgatóinak közúti járművezetői és a megkülönböztető jelzést használó szolgálati gépjármű vezetéséhez szükséges pszichológiai alkalmasság, előzetes és időszakos elbírálásához.

Érvényes: 2023. december 31-ig.

Megnevezés

Típus

Rövid jellemzés

Nettó ár

Mikromanipulációs tremorméter*​

Tremor
EM-05.27B Statikus és fiziológiás kéz-, kar-, ujjtremor mérésére. Kézremegés, kézbiztonság, idegrendszer általános állapota, fáradtság, gyógyszerhatás, alkoholizálás.

578 000 Ft

Galvanikus bőrellenállás és pulzusfrekvencia mérő

CST
EM-05.62 Az idegrendszer aktivációs nívójának meghatározása a bőrellenállás változás, illetve pulzusfrekvencia mérésével és regisztrálásával. Kombinált érzékelővel, beépített regisztráló szerkezettel.

639 000 Ft

Stabilométer M (all-in-one)*

Stabilo
EM-05.47M Saját egyensúly észlelése, a testtartás komplex teljesítménye, állás- biztonság, egyensúlytartási korrekció és képesség. Teljes funkcionalitást biztosító, mobil használatra is alkalmas, un. minden egyben kialakítású, beépített kiértékelő és adattároló programmal, nyomtató csatlakozási lehetőséggel, LCD kijelzővel.

736 000 Ft

Mélységlátás vizsgáló

DST
EM-05.87A Térmélység érzékelésének minősége, másodlagos kritériumok kiküszöbölésével.​

490 000 Ft

Biofeedback készülék

Biofeedback
EM-05.66 Auditív relaxációs gyakorlatokra, tréningezésre.

79 000 Ft